CEBULARZ PARYSKI

CEBULARZ PARYSKI z grzanką i oscypkiem Ilość porcji (porcja 400ml): 6 Czas: 40 minut Trudność */*** Cena 1 porcji: 3,50 zł Lista zakupów: 500 ml zakwasu barszczu białego PISKOREK1 litr wodynatka pietruszki4 ząbki czosnku10 cebul500 g kiełbasy swojskiej500 g kiełbasy...

CHRZANÓWKA

Chrzanówka z jajkiem, knedlem i koperkiem Ilość porcji (porcja 400ml): 6 Czas: 40 minut Trudność */*** Cena 1 porcji: 3,50 zł Lista zakupów: 500 ml zakwasu barszczu białego PISKOREK1.5 litra wodypęczek lubczykunatka pietruszki4 ząbki czosnku2 cebulepęczek koperku200 g...

BARSZCZ MYŚLIWSKI

MYŚLIWSKI BIAŁY BARSZCZ z majerankiem, dziczyzną i olejem szczypiorkowym Ilość porcji (porcja 400ml): 6 Czas: 50 minut Trudność **/*** Cena 1 porcji: 4,0 zł Lista zakupów: 500 ml zakwasu barszczu białego PISKOREK1.4 litra wody2 marchewki2 pietruszki1 mały seler4 ząbki...

ŻUREK KRUPIATY

ŻUREK Z GOŁĄBKAMI KRUPIATYMI i boczniakiem Ilość porcji (porcja 400ml): 6 Czas: 40 minut Trudność */*** Cena 1 porcji: 3 zł Lista zakupów: 250 ml zakwasu żurku PISKOREK250 ml bulionu warzywnego50 ml mleka8 ząbków czosnku4 cebule2 pory6 dużych liści kapusty włoskiej2...

ŻUREK DAISY

ŻUREK KSIĘŻNEJ DAISY z boczkiem, białą kiełbasą i żółtkiem Ilość porcji (porcja 400ml): 6 Czas: 40 minut Trudność **/*** Cena 1 porcji: 3,50 zł Lista zakupów: 500 ml zakwasu żurku PISKOREK1.8 litra wody3 marchewki1 pietruszka2 porynatka pietruszkipęczek lubczyku4...