
Żur od Piskorka na zakwasie
Nasz sztandarowy produkt, oparty o naturalną fermentację i świeży czosnek.

Barszcz Biały od Piskorka na zakwasie
Produkt delikatniejszy i łagodniejszy w smaku od Żuru za sprawą użytego zakwasu – do Barszczu Białego dodawany jest zakwas pszenny levain.

Barszcz Czerwony Kiszony
Naturalny barszcz czerwony wytworzony tylko z czterech prostych składników: buraków ćwikłowych, świeżego czosnku, wody i soli. Wszystko oparte o naturalne kiszenie.

Chrzan naturalny „Chrzanić wszystko”
75 % czystego chrzanu w słoiczku.
Naturalny skład.

Żur Bio na zakwasie
Żur od Piskorka na zakwasie wytworzony przy użyciu certyfikowanych składników z rolnictwa ekologicznego. Wytworzony na bazie organicznego zakwasu żytniego.

Barszcz Biały Bio na zakwasie
Barszcz Biały od Piskorka wytworzony na bazie naturalnych, certyfikowanych produktów. Zawiera ekologiczny zakwas pszenny levain.

Sok z Kiszonej Kapusty oryginalny
Wytworzony z prawdziwej kapusty charsznickiej i oparty o naturalną fermentację mlekową (kiszenie).

Żur od Piskorka na zakwasie HoReCa
Z myślą o restauratorach i hotelarzach stworzyliśmy nasz Żur w wersji gastronomicznej. Wygodniej, ekonomiczniej, wydajniej!

Barszcz Biały od Piskorka na zakwasie HoReCa
Pierwszy na rynku naturalny Barszcz Biały stworzony specjalnie na rynek gastronomiczny! Polecany przez wielu kucharzy i restauratorów.

Żur Bio na zakwasie HoReCa
Nowość dla ekologicznych restauratorów i hotelarzy – Żur w wersji Bio w opakowaniu HoReCa!

Barszcz Biały Bio na zakwasie HoReCa
Pierwszy w Polsce ekologiczny i naturalny Barszcz Biały dla gastronomii!